Wat zijn borstvoeding kussen?

Mila Boer

Ik ben een kussen voor mannen. Ik geef kussens borstvoeding voor vrouwen. Maar dat is niet waar. Ik was zwanger op mijn 14e en op dat moment gebruikte ik mijn moedermelk om mijn baby's te voeden. Ik borstvoeding voor 12 maanden tot ik had 2 baby jongens. Ik heb geen problemen gehad met mijn moedermelk voor een ander kind. In tegenstelling tot Matras Stopper kan het merkbaar effectiever zijn.

Ik schrijf een blog om het bewustzijn over borstvoeding voor mannen te brengen. Vandaag was ik in een restaurant met mijn man en we hadden het over de verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe borstvoeding is iets dat moet worden gewaardeerd door beide geslachten. Als een vrouw die is borstvoeding voor meer dan een jaar, ik voelde me blij toen hij zei dat hij en zijn vrouw zouden gaan om een meisje te krijgen. Ik had nooit gedacht aan de voordelen van borstvoeding voor mannen. Er kan veel gebeuren in de beginjaren van het leven van een kind. Hoe repareer ik gebroken borstvoeding kussen? Als vrouw heb ik nog nooit enig ongemak ervaren. Ik ben ook een persoon die open is over mijn seksualiteit en borstvoeding. Het maakt me blij om te weten dat mannen voor zichzelf en hun baby zorgen. Ik voel me gelukkig over het feit dat een deel van deze wereld, en ik hoop dat mijn ervaring kan helpen andere vrouwen die er zijn die problemen hebben met hun borsten. Ik hoop dat dit mensen zal helpen begrijpen dat borstvoeding en het hebben van een baby voor vele maanden kan een moeilijk ding, en kan helpen een verschil maken in iemands leven.

Veel mensen zullen vragen of dit kussen veilig is voor hen om te gebruiken. Het antwoord is dat het kussen is volkomen veilig. Dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals borstvoedingskussen. Ik was een overlevende van borstkanker en de enige borstkankerpil die ik aan deed is Nuvaring. Nuvaring is een zeer veilige medicatie die werd gebruikt op mij, het was effectief. Het probleem dat ik heb gehad voor een lange tijd is dat ik niet kan voelen geen verlichting van borstvoeding zonder. De pil die ik neem als ik borstvoeding problemen wordt genoemd Tylenol. Ik neem Tylenol elke keer als ik borstvoeding moeilijk heb. Ik heb geprobeerd andere drugs voor, maar ze hebben altijd gewerkt aan mij, ik ben geen patiënt. Ik hou niet van het nemen van de pillen, de dag na een zware dag met borstvoeding kan ik niet goed slapen op alle. Mijn man die ook een arts vroeg me, toen ik borstvoeding problemen: Hoe is Tylenol gaat om u te helpen met uw borstvoeding probleem? Ik heb nog nooit een slechte dag gehad met borstvoeding, het is gewoon dat ik niet een zeer goede dag met borstvoeding hebben. Na een paar maanden van mijn borstvoeding was ik erg blij mee, dat is toen ik gestopt met het nemen van Tylenol. Sinds ik Tylenol ben gestopt, ben ik erg depressief. Ik heb het gevoel veel problemen, ik voel me alsof ik oud word en ik wil stoppen met borstvoeding en hebben andere kinderen, en ik weet niet hoe om te gaan met deze.