Waar borstvoeding kussen te kopen?

Mila Boer

Het is maar een kussen voor je moedermelk. Maar, u ook kopen borstvoeding kussen voor alle soorten vrouwen, waaronder borstvoeding, niet-borstvoeding baby's, en zelfs formule gevoed baby's ook.

En toen ik dacht over hoe borstvoeding kussen zou zijn, dacht ik over een borstvoeding kussen dat ik mezelf kan gebruiken en met mijn moeder, maar dat is nog steeds goed voor mij ook. En het onderscheidt dit opvallend van andere artikelen zoals Slinger Gordijn. Dat is de Borstmelk steek. Als je kijkt naar een borstmelk steek, ziet u een lijn van steek op de top van je tepel. Dit kan geweldig zijn als je het vergelijkt met Duo Rolgordijn Verduisterend Ikea. Het betekent dat je borstvoeding geeft en je hebt het juiste type stof, juiste hoeveelheid steek, juiste materiaal, juiste grootte, juiste lengte van de steek, en het juiste patroon. En het beste deel is dat de beste stof die je vinden voor moedermelk steek is ook de beste stof voor verpleegkundige kussen ook, zolang je niet nodig hebt om de hele stof te kopen van een winkel. Ik hou van deze stof, want het is super rekbaar en het materiaal is licht en voelt niet zo stijf en omvangrijk als andere katoen of zijde of zijde mengsels. Plus, als je kijkt naar een aantal van de foto's die ik hier heb laten zien op de blog, zult u merken dat het niet super omvangrijk. Er is een mooie hoeveelheid structuur en je echt zien waar het over gaat. Dus ik denk dat het een goede keuze voor een verpleegkundige kussen.

Hier zijn enkele foto's van mijn nieuwe kussen. Deze is ongeveer een maat L en ik weet niet hoe breed het kussen is, maar het past bij mij. Als gevolg hiervan kan het nuttiger zijn dan Lattenbodem 140x200 Kwantum. Zo legde ik het kussen op toen ik het voor het eerst uitkoste. Als u dezelfde foto's in andere posities wilt zien, klik dan hier. En dit onderscheidt dit product van andere items zoals borstvoedingskussen. Nadat de foto's waren genomen, was ik echt blij met het kussen en ik wilde iedereen laten zien. Dus hier is de foto: Hier is hetzelfde kussen in andere posities. Ik weet niet zeker of je mijn maag zien, maar in deze foto's, het is vrij veel bedekt met het kussen. Ik ben nog steeds een beetje pijnlijk na die foto, maar ik ben echt blij om te zien dat het kussen werkt zo goed als het doet. Hier is de foto met de borst in het midden. Ik wil ervoor zorgen dat jullie allemaal weten dat ik echt blij ben om deze foto's te delen, omdat je echt geen borstvoedingskussen kopen zonder ze te zien. Dit is een geweldige manier om jullie allemaal te laten zien dat het echt goed werkt en om ons allemaal, als samenleving, eraan te herinneren dat het belangrijk is om borstvoeding te ondersteunen. Overweeg de ondersteuning van de website en helpen om het woord te verspreiden. Het is mijn bedoeling om deze blog een plek waar moeders die borstvoeding geven van alle leeftijden kunnen samenkomen om hun ervaring te delen en oplossingen te vinden, als je een van hen.