Over mij

Mila Boer

Mijn vader zei altijd tegen me: "Vergeet nooit de behoeften van een baby of je komt in grote problemen". Dus toen ik borstvoeding gaf, bleef ik me de woorden herinneren, en ik vergat nooit een baby, zelfs niet toen het een zeer zware en grote baby was. Ik moest mijn leven veranderen.

Het gebeurde op een dag toen het hoofd van mijn baby in mijn borst prikten, ik kon dat niet laten gebeuren, en ik werd echt van streek. Ik kon de rest van de nacht niet slapen, ik bleef proberen mezelf ervan te overtuigen dat ik het niet verkeerd deed. Ik zat net te denken over baby's hoofd, en ik kon het niet helpen, maar denk dat het het beste was voor de baby. En ik dacht ook aan mijn zoon, ik wist dat ik iets moest doen en het zou me voor altijd veranderen.

Toen ik deze blog in 2010 begon merkte ik een grote daling van het aantal baby's dat veel moest verzorgen vanwege hun ouders. Dat deerde me niet. Mijn baby heeft veel melk, maar ze is nog niet een jaar oud en dus borstvoeding was niet de meeste van haar interesses. Ik besloot om het te delen, want nu elke keer als ik naar het ziekenhuis en ik zie alle baby's die net op het punt om geboren te worden ik voel me als een grote moeder die niet eens een melkvoorraad.

In het verleden deelde ik de ervaring van het verzorgen van mijn dochter thuis en in het weekend. Sindsdien ben ik begonnen om het te delen veel en ik besloot dat het het juiste moment om mijn eerste artikel te publiceren.

In sociale media, vindt u mij schrijven over borstvoeding in een paar verschillende platforms zoals Instagram, Facebook en twitter.

Mijn favoriete Instagram foto is die van mij met een leuke bh. Ik hou ervan omdat ik kan pronken met het decolleté van mijn pasgeborene en haar jaloers maken. Het is verbazingwekkend hoe mijn tepels zijn zo gevoelig en zo stevig! Ik wil veel druk voelen tijdens het borstvoedingsproces. Daarom heb ik een zacht kussen gekocht. Ik hoop dat dit kussen zal een comfort tijdens het lange proces. Er zijn veel verschillende soorten verpleeghuizen. Mijn favoriete is degene die je een goed gevoel geeft als je borstvoeding geeft. Ik heb altijd het gevoel dat het een troost is als ik op sta om mijn baby te voeden. Hier zijn de verschillende soorten verpleeghuizen. Ik ben er zeer zeker van dat de verpleging pad heb ik is erg populair onder mensen in Duitsland. Ik ben echt geïnteresseerd in dit kussen.