Hoe te testen

Mila Boer

De eerste prijs in de lijst is voor het beste van het beste, dus hier is een blik op onze 10 favoriete borstvoeding kussens van 20

1. De babymouwen

We zijn grote fans van de Baby Sleeves en ze zijn de best beoordeelde verpleegkundige kussen in onze Top 10 verpleegkundige kussens roundup. Deze kussens is zo eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Je legt het gewoon op je kussen en je bent klaar om te gaan. De Baby Sleeves zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten en worden geleverd met een bijpassende verzorgingshoes. Als u van plan bent om een andere kussens te kopen, neem dan een kijkje op de andere lijst van top verpleegkundige kussens.

2. De Nivea Nipple Plumper

We zijn altijd fan geweest van Nivea verzorgingskussens. Het is een van onze favoriete merken voor zowel verpleging als borstvoeding. Deze is een van de meest comfortabele die ik heb gevonden. Het is het meest logisch als je op zoek bent naar een comfortabele borststeun en het komt in drie maten, 2, 3 en 4, die een verscheidenheid aan tepels passen.

Alle informatie vindt u op onze website.

Mila: Mijn moeders favoriete merk. Ik hou ervan dat ze eerlijk, open en transparant zijn. De enige reden waarom ik ze niet 5 sterren geven is omdat ze geen website hebben. Zij hebben app maar ik gebruik het niet omdat ik geen PDF van de plaats kan downloaden. Mijn blog posts zijn zeer technisch. Om de meest actuele informatie over dit borstvoedingskussen te krijgen, moet ik naar de website. Je de hele blog in het Nederlands lezen. Cynthia: Ik heb MyoBab gebruikt bij sommige gelegenheden. Echter, ik zou het meer aanraden aan vrouwen met een grote borst of die aan de dikkere kant van de borstgroei. Aan de andere kant, ik ben meer kans om kant of top verpleging te krijgen op dit kussen. Ik vind dat mijn borstweefsel voelt erg teder als ik borstvoeding, en het is een beetje ongemakkelijk voor mij om te gaan zitten en mijn handen in mijn beha zonder het gevoel van de druk van de vulling op mijn huid. Ik heb ook het gevoel dat er geen steun is aan de zijkanten.

Op het eerste gezicht, u denken dat borstpomp is de beste manier om verpleegkundige op een regelmatige basis, maar de waarheid is dat het niet beter of slechter dan reguliere verpleging. Borstpomp is gewoon een geweldige manier om uw baby te ondersteunen met een warme, gezellige en comfortabele borst en we hebben een verscheidenheid aan modellen en soorten producten die uw baby kunnen ondersteunen tijdens uw melk aanbod.

Dus vroegen we ons team van borstvoeding deskundigen om hun gedachten te delen over borstpomp en welke soorten borstpomp ze zouden aanbevelen. Ze zeggen: Voor reguliere verpleging: " Baby's zijn een stuk slimmer dan je denkt. Als je ze veel melk geeft, gaan ze een aantal beslissingen nemen over de beste melk om bij de mond van hun baby te komen. Als u een zeer goede pomp hebt, gaat u waarschijnlijk de beste melk krijgen. Op een baby die al flesvoeding is, zal een goede pomp in staat zijn om alle benodigde melk te leveren.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we een verscheidenheid aan producten gevonden die goed zijn voor onze baby's, zoals Bambi's Milk.

Bambi's Milk is een combinatie van de melk die wordt gewonnen uit de borst van Bambi en de melk uit de moedersborst. Bambi's Milk bevat ook een mengsel van ingrediënten die normaal gesproken niet in moedermelk worden aangetroffen, zoals calcium, vitamine C, kalium en magnesium. Bambi's melk is ook zeer voedzaam en heeft een hoog percentage eiwitten en vet. Het bevat ook veel kalium en kan helpen bij de ondersteuning van de spijsvertering van een baby en het verbeteren van hun immuunsysteem. Bambi's Melk kan worden gebruikt in combinatie met andere producten, en het is ook een veilig product om te consumeren. Het is een goede optie voor moeders die borstvoeding geven die geen toegang hebben tot moedermelk, of voor degenen die hun baby's voor een paar dagen op het toilet moeten nemen, of voor zwangere moeders. Bambi's Milk heeft een vergelijkbare smaak als die van moedermelk, met een nootachtig aroma en een romig mondgevoel.