Hoe repareer ik gebroken borstvoeding kussen?

Mila Boer

Met liefde en geduld! Zo ben ik begonnen met mijn blog.

Maar er zijn een aantal manieren, dat u een gebroken borstvoeding kussen te repareren in een paar uur. Ik ben hier om een aantal van deze methoden te delen, die zo goed werken voor mij om de meeste voldoening te krijgen van de borstvoeding kussen. Ik hoop dat u deze methoden nuttig vindt om uw borstvoeding kussen te repareren. 1. Stuck borstvoeding kussen Allereerst, geen paniek en probeer het kussen te rippen of trek het van de tepel. Allereerst heb ik geen ervaring met een dergelijk geval, maar ik probeerde het met een kussen dat ik gekocht bij een winkel. Ik weet de naam niet meer. Maar het is een kussen dat in mijn familie voor vele jaren, waardoor het een goede om mee te testen. Als een kant opmerking, was het kussen gekocht in een kleine winkel, dus het was zeker in een ander land gemaakt. Zie anders het testrapport Wehkamp Rolgordijn. De reden dat ik koos voor een ander kussen te kiezen was omdat ik een aantal verschillende moedermelk kussens gekocht. Ik ben ook een moeder die borstvoeding geeft voor een lange tijd, dus het kussen past me heel goed. Voordat we beginnen: Hoe maak je borstvoeding kussen? Wanneer u net thuis van het werk, het is een zeer slecht gevoel wanneer u uw huis deuren en uw borsten zijn nog steeds moeilijk om te komen tot je mond. Om die reden stel ik voor het gebruik van een kussen dat je eerder hebt gedragen. Maar als je het wilt veranderen, moet je het heel langzaam doen. Hier is hoe je een moedermelk kussen te maken: Stap 1: Ontdek de grootte van uw borsten. Ik ben een 42DDD en ik gebruik graag een 45DDD kussen. Er zijn veel merken die dezelfde grootte hebben, maar verschillende namen. Maar om eerlijk te zijn vind ik meestal de juiste voor mij. Bijvoorbeeld, voor de "50D" kussen vindt u een in de winkels of op Ebay. Als u een vrouw met een kleine buste bent u de A en B formaat kussens.

Stap 2: Kies het juiste soort kussen. In mijn ervaring een heleboel mensen die vragen om borstvoeding kussen denken dat ze moeten kiezen tussen een grote en een beetje grootte. Ik denk dat het veel belangrijker is om een kussen dat uw baby goed past te kopen en helpen om de steun van de borsten te verhogen. Dat is de reden waarom de "60D" en "70D" zijn echt goede keuzes voor borstvoeding. Ik beveel ze voor zowel de kleine en grote buste. Ik kies ook graag de maat die het beste is voor je baby. Ik kies meestal de 60D of 70D, omdat de extra 2 " is erg belangrijk bij het verzorgen van een baby met een kleine buik. Maar ik maak soms een fout omdat ik liever een kussen dat groter is voor de grote buste. Ik heb vaak de voorkeur aan de grootte 80D. Omdat er geen noodzaak om een groter kussen te kopen als u liever een kleinere, adviseer ik ook de 60D en 70D.

Waarom koop je geen borstpomp?

Een borstpomp u moedermelk pomp voor een lange tijd. Als gevolg daarvan is het vermoedelijk sterker dan borstvoedingskussen. Dit is essentieel als u een goed gevoede baby wilt hebben. De pomp kan ook worden gebruikt om moedermelk voor te bereiden op uw baby. De borstpomp zorgt voor een comfortabeler gevoel.